MINI Dealer

DE MINI TREKHAAK.

De MINI trekhaak.

ALLES EROP EN ERAAN.

De MINI trekhaak met afneembare kogelkop hoort bij onze collectie MINI originele onderdelen. De trekhaak is speciaal ontworpen voor MINI en zorgt ervoor dat je veilig op weg kan. De stabiliteitsregeling voor de aanhanger houdt rekening met de aangepaste omstandigheden van het rijden met extra belasting. Door de afsluitbare kogelkop is ‘ie beschermd tegen diefstal. En niet onbelangrijk: de trekhaak haal je er gemakkelijk zelf af wanneer je ‘m niet gebruikt. Zo blijft het stoere design van de achterkant van je MINI onveranderd.

ALLES EROP EN ERAAN.
MAAK JE MINI COMPLEET.

MAAK JE MINI COMPLEET.

Lekker weg met de boot? Een fietsweekend op de planning? Ga voor alles erop en eraan, want zonder trekhaak is jouw MINI niet compleet. Met de MINI trekhaak met afneembare kogelkop koppel je een aanhanger, trailer of caravan moeiteloos aan je MINI. Of je plaatst er eenvoudig een fietsendrager op.

GEÏNSTALLEERD DOOR MINI SPECIALISTEN.

GEÏNSTALLEERD DOOR MINI SPECIALISTEN.

ZIJ KENNEN JOUW MINI VAN BINNEN ÉN VAN BUITEN.

MINI originele onderdelen zijn niet alleen speciaal ontworpen door MINI, maar worden ook door onze MINI specialisten geïnstalleerd. Vooral bij de trekhaak is dat belangrijk: de installatie wordt helemaal afgestemd op alle opties en de trekkracht van jouw MINI. Hierdoor kun je tijdens het rijden het beste uit je MINI halen en waarborg je topkwaliteit, veiligheid en zekerheid. Met de MINI trekhaak heb je altijd garantie die je van ons gewend bent, wanneer er onverhoopt problemen ontstaan.

Hoe het precies in z’n werk gaat? Het installeren van de MINI trekhaak wordt gedaan door installateurs die weten hoe jouw MINI in elkaar zit. Ze kijken naar de kabelboom onder je MINI en bereiden ‘m technisch voor op de extra power die hij moet leveren als je een aanhanger, trailer, caravan of fietsendrager aan de trekhaak koppelt. Ook wordt de software geüpdatet, wat onder andere handig is bij de stabiliteitsregeling en het achteruitrijden. Bij het inschakelen van de achteruitversnelling wordt de elektronische parkeerhulp automatisch uitgeschakeld. Kortom: de MINI trekhaak is een must wanneer je veilig op weg wil, met de garantie en de kwaliteit die je van MINI gewend bent.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ.

  • Geschikt voor aanhangers, trailers, caravans en fietsendragers
  • Afneembare kogelkop
  • Geïntegreerde stabiliteitsregeling
  • Gemakkelijk zelf te bedienen
  • Altijd veilig op weg!
  • Met MINI originele onderdelen en door de installatie door een MINI specialist wordt je MINI afgesteld op de extra belasting én behoud je garantie.