MINI Dealer

ACCESSOIRES.

MINI Accessoires.
MINI Accessoires.

ACCESSOIRES.

De fabrieksinstelling van elke MINI staat standaard op rijplezier. Maar mocht dat niet genoeg voor je zijn, kan je met de originele MINI accessoires van je MINI een nog groter feest maken om in te rijden. Kies uit een scala aan bijvoorbeeld velgen en banden, dakdragers, spiegelkappen, sportstrepen, de Britse vlag op je dak of de circuitwaardige John Cooper Works accessoires om je MINI helemaal naar je hand te zetten.

De MINI Trekhaak

De MINI Trekhaak.

Lekker weg met de boot? Een fietsweekend op de planning? Ga voor alles erop en eraan, want zonder trekhaak is jouw MINI niet compleet. Met de MINI trekhaak met afneembare kogelkop koppel je een aanhanger, trailer of caravan moeiteloos aan je MINI. Of je plaatst er eenvoudig een fietsendrager op.

MINI Accessoires.

PRODUCT VAN DE MAAND.

Beschermmat laadrand, stoel/rugleuning beschermmat en een rubberen kofferbakmat.

De natte en koudere dagen zijn weer aangebroken. Daarom is het tijd om je MINI te beschermen tegen vocht en viezigheid. Deze maanden staan daarom in teken van een beschermmat voor uw laadrand, een stoel- en rugleuning beschermmat en een rubberen kofferbakmat. Met deze handige opbergoplossingen blijft je MINI lekker schoon.