MINI ELECTRIC – volledig elektrische MINI – zijaanzicht, silver MINI ELECTRIC – volledig elektrische MINI – zijaanzicht, silver

MINI ELECTRIC.

Private Lease vanaf 499,- P/M*.

interior-side
4 zitplaatsen bij dit model
power
135 kW
electric-range
225 - 234 elektrische actieradius (WLTP) 225 - 234 km elektrische actieradius (WLTP) disclaimer
interior-side
4 zitplaatsen bij dit model
power
135 kW
electric-range
225 - 234 elektrische actieradius (WLTP) 225 - 234 km elektrische actieradius (WLTP) disclaimer
MINI ELECTRIC – volledig elektrische MINI – zijaanzicht, silver

CHARGED WITH PASSION.

De volledig elektrische MINI is in alle opzichten een originele iconische MINI, maar met een aandrijving voor de wegen van morgen. Hij combineert een legendarische Go-Kart feeling, onderscheidend design en premium kwaliteit met emissievrij rijden. Hij wordt aangedreven door een 96-cels hoogspanningsaccu met een capaciteit van 32,6 kWh (bruto capaciteit), die onder de vloer wordt gemonteerd. Dit zorgt voor een extra laag zwaartepunt, wat niet alleen de stabiliteit en het rijgedrag verbetert, maar ook het nemen van bochten leuker maakt dan ooit. Het is MINI in zijn meest intense en meest geëvolueerde vorm.
MINI ELECTRIC – MINI Electric – aandrijflijn

DIRECT KOPPEL.

Bij verkeerslichten telt het koppel (NM) dat je tot je beschikking hebt. En de volledig elektrische MINI geeft je dat koppel, onmiddellijk én volledig. Dus zodra het licht op groen springt en jij het gaspedaal indrukt, is het koppel onmiddellijk aanwezig om een virtuoze lenigheid en zinderende acceleratie aan de dag te leggen. Het gaat erom de dingen eenvoudig te houden en te versnellen - 0-100 km/h in 7,5 seconden - zonder vertraging en zonder versnellingsonderbrekingen. Dynamisch en toch kalm, de volledig elektrische MINI biedt je een geheel nieuwe rijervaring.

PRIVATE LEASE VANAF € 438,- P/M MET SUBSIDIE*.

Tijdelijk rijd je extra voordelig in een MINI Electric met de Camden Edition. Vanaf € 499,- per maand met MINI Private Lease staat er een gloednieuw exemplaar voor je deur. En in combinatie met de overheidssubsidie van € 61,- p/m al vanaf € 438,-. Daarbij wordt verder alles voor je geregeld: belasting, verzekering en onderhoud. Het enige wat je verder zelf betaalt is je stroomverbruik. Ontdek de mogelijkheden en bereken je maandbedrag via de MINI Electric Private Lease configurator.

ALLE ACTIES & EDITIES.

Het rijden in een MINI wordt nu nog aantrekkelijker.

Tijdelijke en scherpe aanbiedingen die het mogelijk maken extra voordeling in jouw MINI te stappen. Ontdek per model de acties maar ook de edities. Iconische styling, ieder  geïnspireerd door zijn eigen verhaal. Een unieke MINI die opvalt door verfijnde designaccenten en aantrekkelijke pakket opties. Welke past het beste bij jou?

MINI - Acties & Edities

MINI Electric rijders aan het woord

Ben je benieuwd of een elektrische MINI – de MINI Electric – iets voor jou is? Twijfel je nog over elektrisch rijden, de wegligging of het gedoe rondom (snel)laden en wil je eens weten hoe ‘echte’ MINI Electric rijders hun auto en elektrisch rijden ervaren? Wij vroegen vier MINI Electric rijders of zij als ervaringsdeskundigen meer konden vertellen over hun ervaringen met de MINI Electric in de praktijk.
MINI Electric rijders aan het woord

CREATIEVE RUIMTEBENUTTING.

0

liter

Ruimte is essentieel. Door het omklappen van de 60/40-delige achterbank krijg je meer ruimte voor je plannen met maximaal 941 liter laadruimte – zodat je nagenoeg alles mee kunt nemen.

Ruimte is essentieel. Door het omklappen van de 60/40-delige achterbank krijg je meer ruimte voor je plannen met maximaal 941 liter laadruimte – zodat je nagenoeg alles mee kunt nemen.

Ruimte is essentieel. Door het omklappen van de 60/40-delige achterbank krijg je meer ruimte voor je plannen met maximaal 941 liter laadruimte – zodat je nagenoeg alles mee kunt nemen.

MAAK HEM DE JOUWE.

turntable

*Let op, niet alle combinaties en configuraties kunnen beschikbaar zijn in jouw regio. Bekijk de configurator om de beschikbaarheid te controleren.

360° INTERIEURAANZICHT.

MINI 3-deurs Cooper SE – interieur – 360° aanzicht MINI 3-deurs Cooper SE – interieur – 360° aanzicht
Highlights

HIGHLIGHTS.

ONWEERSTAANBAAR ONTWORPEN.

Dynamische lijnen en een scherpe, strakke stijl gecombineerd met een grote spoorbreedte en korte overhangen geven de volledig elektrische MINI zijn sterke atletische uitstraling. De opvallende koplampen worden aangevuld door de nieuwe, in het oog springende side scuttles die de LED-richtingaanwijzers en het gele 'S' logo bevatten. Opvallende Energetic Yellow accenten geven je MINI een zeer individuele uitstraling op de weg. Optionele portierhandgrepen en andere nieuwe designaccenten in glanzend Piano Black geven een nog individuelere uitstraling. En het innovatieve aanbod van unieke 16" - 17" lichtmetalen wielen rondt het geheel in stijl af.

MINI Occasions NEXT

Voor welke elektrische MINI occasion kies jij?

Bekijk nu online het aanbod elektrische MINI occasions van de MINI dealer. Met MINI Occasions NEXT kies je voor zekerheid en de beste kwaliteit voor jouw elektrische MINI.

MINI Occasions Next
MINI elektrisch rijden – stopcontact MINI elektrisch rijden – stopcontact

BIG LOVE FOR THE PLANET.

Met de blik op de toekomst creeëren we samen met jullie verhalen over meer doen met minder, over kleine ideeën met grote impact en uitdagingen die we omzetten in kansen voor een duurzame toekomst.

MINI CONNECTED.

MINI Electric – MINI Connected

Je MINI binnen handbereik.

De volledig elektrische MINI - zijaanzicht
MINI ELECTRIC
MINI 3-deurs Hatch - zijaanzicht
MINI 3-deurs
MINI 5-deurs Hatch - zijaanzicht
MINI 5-deurs
MINI Cabrio - zijaanzicht
MINI Cabrio
MINI Clubman - zijaanzicht
MINI Clubman
MINI Countryman - zijaanzicht
MINI Countryman
MINI Countryman SE - zijaanzicht
MINI COUNTRYMAN PHEV
MINI John Cooper Works - zijaanzicht
john-cooper-works
MINI John Cooper Works logo