Voorkeursdealer

MINI 60 Years

60 JAAR MINI BIJ ELKAAR.

Uit elk jaar van de afgelopen 6 decennia één MINI, om ze eindelijk eens allemaal op een rij te kunnen zetten in een spectaculaire film, dat was ons doel. Gedurende 5 dagen kwamen meer dan 60 trotse eigenaren langs in onze studio met hun klassieke, bijzondere of iconische MINI. Allemaal ontzettend bedankt voor jullie geduld en passie. Het resultaat mag er wezen: “60 JAAR MINI. 60 JAAR ICONISCH”.

dam Image

MINI fabriek Oxford.

In mei 2017 reisde een select groepje MINI rijders naar de fabriek in Oxford. Daar zagen zij van dichtbij hoe zoveel technologie in het efficiënte design van MINI terechtkomt. Ook werd duidelijk hoe er vandaag de dag maar liefst 1.000 MINI’s per dag uit de fabriek rollen, terwijl dit er in de jaren zestig “slechts” 300 per dag waren. Met een traditionele, Britse dubbeldekker werden de liefhebbers naar de MINI fabriek gebracht om na de uitgebreide rondleiding een geheel verzorgde lunch in een traditionele Britse pub te nuttigen. Een unieke ervaring in Oxford, de bakermat van MINI!

dam Image

MINI Driving Experience.

De rijeigenschappen van een MINI zijn niet te evenaren; de korte wielbasis en het lage gewicht zorgen voor een unieke rijbeleving. Om ervoor te zorgen dat je onder alle omstandigheden kunt genieten van je MINI bieden wij de MINI Driving Experience aan. Hier zal je onder andere leren wat de hulpsystemen in jouw MINI allemaal voor je betekenen. Ook zal je leren omgaan met onderstuur en overstuur wanneer deze systemen uitgeschakeld zijn. Buiten het feit dat dit erg leerzaam is, is het ook nog eens erg leuk!

Interesse? Maak een afspraak door onderstaand telefoonnummer te bellen: 023-571 44 23

Racen op Zandvoort.

RACEN OP ZANDVOORT.

Op 19, 20, 23 en 26 september jl. hebben ongeveer 100 MINI rijders de Tarzanbocht bedwongen tijden de MINI John Cooper Works Track Days. Onder begeleiding van ervaren instructeurs van de MINI Driving Experience zijn de grenzen van de MINI John Cooper Works (231 pk, 0-100 in 6,3s, Topsnelheid: 246 km/h) opgezocht. Zo weet je wat je MINI doet met onderstuur en overstuur en hoe je ‘m te allen tijde onder controle houdt. Racen op Zandvoort, dat moet je toch een keer gedaan hebben!