Voorkeursdealer

PRIVATE LEASE.

MINI Private Lease

ALLES IN ÉÉN Vanaf € 299,-* per maand.

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Zoals bij elk Private Lease contract is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

 

HOE WERKT MINI PRIVATE LEASE?

Unfortunately you cannot see this content because you declined the use of cookies.

dam Image

HOE WERKT HET?

Je kiest eerst je favoriete MINI, dan bepaal je het aantal kilometers dat je per jaar wilt rijden en hoe lang je contract duurt. Vervolgens maak je je MINI nóg persoonlijker door zelf een kleur, een pakket en diverse interieur en exterieur opties te selecteren. Je ziet direct voor welk maandbedrag je de MINI all-in kunt rijden. Uiteraard helpt je verkoopadviseur je ook graag met het maken van een offerte op maat.

 

WAT IS ER STANDAARD INBEGREPEN?

Afschrijving en rente
Afschrijving en rente

Je betaalt een vaste rente. Daarnaast brengen wij afschrijvingskosten in rekening, omdat de waarde van je MINI afneemt.

Houderschapsbelasting
Houderschapsbelasting

De houderschapsbelasting voor je MINI is inbegrepen in je maandbedrag. Ook hier hoef je dus niet meer naar om te kijken.

dam Image
Onderhoud en reparatie

Voor onderhoud en reparatie kun je terecht bij je MINI dealer. Je dealer kent je MINI immers van binnen en van buiten.

Bandenvervanging
Bandenvervanging

Je banden dienen een profieldiepte van minimaal 2 mm te hebben. Vervanging vindt altijd plaats bij of via je MINI dealer.

All-risk verzekering
All-risk verzekering

Je MINI is all risk verzekerd. Je hebt hierbij een eigen risico van slechts € 135,- per schadegeval. Zo ga je goed verzekerd op weg.

Pechhulp
Pechhulp

Je kunt met een gerust gevoel de weg op. Bij pech in binnen- en buitenland staat de MINI Service Centrale dag én nacht voor je klaar.

21% BTW
21% BTW

Het maandbedrag van je Private Lease overeenkomst is inclusief 21% btw.

Afleverkosten en leges
Afleverkosten en leges

Ook de afleverkosten en de leges zijn inbegrepen in je maandbedrag. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan.

WELKE AANVULLENDE DIENSTEN ZIJN ER?

Vervangend vervoer
Vervangend vervoer

Bij schade of diefstal kun je na 24 uur rekenen op kosteloos vervangend vervoer.

Winterbanden
Winterbanden

Inbegrepen zijn de kosten van het wisselen van zomer- naar winterbanden (en andersom) en de opslag hiervan.

Private Lease MINI.

Voor wie is private lease interessant?

Met Private Lease kun je zonder spaargeld een gloednieuwe MINI rijden. Private Lease is interessant als je geen onverwachte autokosten wilt en je de MINI alleen wilt gebruiken, maar niet wilt bezitten. Je kunt het namelijk het beste vergelijken met huren voor een langere periode. Je blijft dus ook niet zitten met een restschuld, want het restwaarderisico dragen wij.
 

Mobiliteitsbudget

Wanneer je een mobiliteitsbudget ontvangt van je werkgever, kun je zelf het vervoersmiddel kiezen dat het beste bij je woon-werkverkeer past. Heb je al eens overwogen om met dit budget een MINI privé te leasen? Met MINI Private Lease kies je namelijk voor zekerheid en gemak: je rijdt een gloednieuwe MINI voor een vast bedrag per maand, zonder je zorgen te hoeven maken over alle autozaken, zoals de verzekering, onderhoud en eventuele reparaties. Zeker het overwegen waard.

dam Image

MEER WETEN OVER PRIVATE LEASE?

Wil je je MINI privé leasen of heb je al een MINI Private Lease overeenkomst? Dan vind je hier meer informatie, zoals de meest gestelde vragen en onze Algemene Voorwaarden. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.