MINI kennismakingslease.

MINI Kennismakingslease.

Aangenaam.

Voor wie altijd al eens zakelijk een MINI wilde leasen, maar niet zeker wist of dat wel kon, is er nu MINI Kennismakingslease. Daarmee lease je maximaal drie maanden lang een MINI Clubman of MINI Countryman en heb je de kans om vrijblijvend te ervaren dat een MINI meer ruimte en luxe biedt dan je wellicht dacht, zonder aan stijl of go-kart feeling in te boeten.

Bij MINI Kennismakingslease kun je kiezen tussen onze twee grootste modellen: de MINI Clubman en de MINI Countryman. Beide modellen zijn uitgerust met o.a. Climate Control, parkeersensoren en MINI Navigatie.

Teasers

MINI Clubman.

ZES DEUREN GROOT.

MINI CLUBMAN.

De iconische Split Doors geven de MINI Clubman meer mogelijkheden dan ooit – perfect voor de zakelijke rijder die ook in het weekend in stijl rond wil rijden.

Vanaf € 400,- per maand.
Excl. BTW, op basis van Operational Lease.

MINI Countryman.

GRENSVERLEGGEND.

MINI COUNTRYMAN.

De stoere MINI Countryman vindt overal zijn weg, ook op zakelijke avonturen. Laat je niet misleiden door de luxe afwerking en zeeën van ruimte: dit is op en top een MINI.

Vanaf € 450,- per maand.
Excl. BTW, op basis van Operational Lease.

Representatief & praktisch.

REPRESENTATIEF & PRAKTISCH.

Ontdek zelf hoe veelzijdig de MINI’s van nu zijn en hoe positief iedereen erop reageert. Wij weten zeker dat je na een paar maanden helemaal om bent. En wat houdt je tegen om het gewoon eens te proberen?

 

Interesse? Neem dan contact op met je MINI dealer of vind een MINI dealer bij jou in de buurt.