MINI Dealer

MINI kennismakingslease.

MINI Kennismakingslease.

Aangenaam.

Voor wie altijd al eens zakelijk een MINI wilde leasen, maar niet zeker wist of dat wel kon, is er nu MINI Kennismakingslease. Daarmee lease je drie maanden lang een MINI 5-deurs, MINI Clubman of MINI Countryman en heb je de kans om vrijblijvend te ervaren dat een MINI meer ruimte en luxe biedt dan je wellicht dacht, zonder aan stijl of go-kart feeling in te boeten.

Bij MINI Kennismakingslease kun je kiezen tussen onze drie grootste modellen: de MINI 5-deurs, de MINI Clubman en de MINI Countryman. Alle modellen zijn uitgerust met o.a. Climate Control, parkeersensoren en MINI Navigatie.

Teasers

MINI 5-deurs MINI 5-deurs

HET ORIGINEEL MET 5 DEUREN.

MINI 5-DEURS.

Hij lijkt precies op het iconische origineel en rijdt net zo sportief, maar biedt met twee extra deuren net iets meer ruimte en gemak.


€ 453,-* per maand Excl. BTW.

MINI Clubman MINI Clubman

ZES DEUREN GROOT.

MINI CLUBMAN.

De karakteristieke dubbele achterdeur geven de MINI Clubman meer mogelijkheden dan ooit - perfect voor de zakelijke rijder die ook in het weekend in stijl rond wil rijden.

€ 514,-* per maand Excl. BTW.

countryman countryman

GRENSVERLEGGEND.

MINI COUNTRYMAN.

De stoere MINI Countryman vindt overal zijn weg, ook op zakelijke avonturen. Laat je niet misleiden door de luxe afwerking en zeeën van ruimte: dit is op en top een MINI.

€ 560,-* per maand Excl. BTW.

Representatief & praktisch.

REPRESENTATIEF & PRAKTISCH.

Ontdek zelf hoe veelzijdig de MINI’s van nu zijn en hoe positief iedereen erop reageert. Wij weten zeker dat je na een paar maanden helemaal om bent. En wat houdt je tegen om het gewoon eens te proberen?

 

Interesse? Neem dan contact op met je MINI dealer of vind een MINI dealer bij jou in de buurt.