COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
motion motion

MINI Flex lease.

Productwijzer
Privé leasen
Zakelijk leasen
Flex leasen
Occasion leasen
Online regelen

MINI Flex Lease.
Zekerheid en Flexibiliteit vanaf € 25,- p/mnd.

Lease je nieuwe MINI en je weet exact wat je maandelijks kwijt bent. Dit geeft je de nodige zekerheid. Maar wellicht heb je ook behoefte aan vrijheid en flexibiliteit. Handig bijvoorbeeld als je mobiliteitbehoefte of je levenssituatie verandert. In dat geval is MINI Flex Lease echt iets voor jou. Door MINI Flex Lease (soms ook wel Short Lease genoemd) als optie toe te voegen aan je Private Lease of Operational Lease overeenkomst heb je namelijk de flexibiliteit om je overeenkomst vanaf 1 jaar, nadat deze is ingegaan, kosteloos én op elk willekeurig moment te beëindigen*. Perfect als je niet meerdere jaren vast wilt zitten aan een leaseovereenkomst. Of als je wilt kennismaken met het leasen van een MINI. Dan is dit je kans.

DE VOORDELEN VAN MINI FLEX LEASE.

  • BOETEVRIJ OPZEGGEN NA 12 MAANDEN
  • OP ALLE MINI MODELLEN
  • VANAF € 25,- PER MAAND
  • PRIVATE EN OPERATIONAL LEASE
De voordelen van flex leasen

VEELGESTELDE VRAGEN OVER MINI FLEX LEASE

Kan ik MINI Flex Lease na de start van mijn leaseovereenkomst nog toevoegen?

Helaas kan je MINI Flex Lease uitsluitend selecteren bij het afsluiten van een overeenkomst. Na het afsluiten van een overeenkomst en gedurende de looptijd van deze overeenkomst kan deze service niet meer worden toegevoegd.

Hoe vaak mag ik gebruik maken van de MINI Flex Lease optie?

Je hebt de mogelijkheid om één keer je leasecontract na 12 maanden voortijdig te beëindigen. Als je hierna kiest voor een nieuw leasecontract wordt dit automatisch een Private Lease of Operational Lease product zonder Flex Lease. 

Wanneer kan ik mijn leaseovereenkomst opzeggen als ik gebruik maak van MINI Flex Lease?

Zodra er na de ingangsdatum van de leaseovereenkomst 12 maanden zijn verstreken, kan je de leaseovereenkomst opzeggen en de MINI inleveren zonder dat je een opzeggingsvergoeding verschuldigd bent. Let op: Opzegging is niet mogelijk wanneer er ten aanzien van de leaseovereenkomst sprake is van een betalingsachterstand.

Kan ik mijn leasecontract ook eerder dan een jaar beëindigen?

Je kan je leaseovereenkomst altijd eerder dan een jaar opzeggen. Echter zijn hier wel voortijdige beëindigingskosten aan verbonden zoals beschreven in de algemene voorwaarden van je leaseovereenkomst.

Wat is de opzegtermijn?

Bij het opzeggen van de leaseovereenkomst met Flex Lease heb je een opzegtermijn van één maand. 

Hoe kan ik mijn Private Lease of Operational Lease overeenkomst opzeggen?

Het opzeggen van je leaseovereenkomst kan snel en eenvoudig per e-mail of brief. 

DOCUMENTATIE.

Wil je meer weten over MINI Flex Lease en op je gemak nog even de documentatie nalezen? Hieronder vind je
overzichtelijk alles bij elkaar over MINI Flex Lease van MINI Financial Services.

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?