Financieren.

MINI financial services
GELD LENEN KOST GELD

JE MINI BINNEN HANDBEREIK.

GELUK IS TE KOOP.

Je eigen MINI, wie wil dat nou niet? Met een MINI financiering is de MINI van jou, zonder dat je in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Je verzekering, onderhoud en eventuele reparaties hou je in eigen beheer. En kies je voor een variabele looptijd en rente, dan ben je zelf direct de trotse bezitter van een gloednieuwe MINI. Weet je nog niet welk product bij je past? Gebruik dan onze productwijzer.

dam Image

Tijdelijk financieren tegen 4,49% rente.

Zakelijk financier je je nieuwe MINI nu tijdelijk tegen slechts 4,49% rente wanneer je ook een MINI Top Cover verzekering afsluit. Zo kun je goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van je nieuwe aanwinst. Je hebt de keuze uit alle MINI modellen.

MINI executive plan

MINI Executive Plan.

Voor het zakelijk financieren van je MINI kan je ook kiezen voor een variabele looptijd en rente. Dit biedt je maximale vrijheid. Je kan namelijk tussentijds boetevrij extra aflossen of het gehele bedrag in één keer inlossen.

MINI PRIVATE FINANCE

MINI Private Finance.

Dit is de ideale financieringsvorm wanneer je als privé rijder exact wilt weten waar je aan toe bent. Door de zekerheid van een vast bedrag per maand met een vaste rente en looptijd kom je niet voor verrassingen te staan.

mini autoplan

MINI Autoplan.

Wil je je MINI privé financieren, maar hou je je opties liever open? Dan is een financiering met een variabele rente en looptijd iets voor jou. Je bepaalt zelf je maandlasten en looptijd en profiteert van een scherpe variabele rente.