Financieren. JE MINI BINNEN HANDBEREIK.

GELUK IS TE KOOP.

Je eigen MINI, wie wil dat nou niet? Met een MINI financiering is de MINI van jou, zonder dat je in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Je verzekering, onderhoud en eventuele reparaties hou je in eigen beheer. En kies je voor een variabele looptijd en rente, dan ben je zelf direct de trotse bezitter van een gloednieuwe MINI. Weet je nog niet welk product bij je past? Gebruik dan onze productwijzer.

ZAKELIJKE FINANCIERING VAST.

Ben je een zakelijke MINI rijder die gaat voor zekerheid? Ga dan voor een financiering met een vaste rente en looptijd. Hiermee weet je altijd waar je aan toe bent. Handig als je je kosten goed wilt budgetteren.
 

ZAKELIJKE FINANCIERING VARIABEL.

Voor het zakelijk financieren van je MINI kan je ook kiezen voor een variabele looptijd en rente. Dit biedt je maximale vrijheid. Je kan namelijk tussentijds boetevrij extra aflossen of het gehele bedrag in één keer inlossen.

PRIVÉ FINANCIERING VAST.

Dit is de ideale financieringsvorm wanneer je als privé rijder exact wilt weten waar je aan toe bent. Door de zekerheid van een vast bedrag per maand met een vaste rente en looptijd kom je niet voor verrassingen te staan.

PRIVÉ FINANCIERING VARIABEL.

Wil je je MINI privé financieren, maar hou je je opties liever open? Dan is een financiering met een variabele rente en looptijd iets voor jou. Je bepaalt zelf je maandlasten en looptijd en profiteert van een scherpe variabele rente.