dam Image

MINI CONNECTED XL

Met MINI Connected XL heb je naast de standaard functionaliteiten van MINI Connected nog meer handige functies, zoals een verkeersradar die je real-time vertelt waar de files staan.

MINI Connected XL.

MINI Connected (XL)

Snel een routebeschrijving nodig? Op zoek naar een hippe plek in de stad? Wil je weten hoe efficiënt je rijdt? Download de MINI Connected app op je smartphone, koppel de smarthphone via het optionele MINI Wired aan je MINI en blijf Connected. MINI Connected en de MINI Connected ready apps op je smartphone geven toegang tot apps en functies die autorijden eenvoudiger, spannender of relaxter maken. Van een online zoekresultaat als navigatiebestemming gebruiken tot aan muziek streamen in de cockpit.

Met MINI Connected XL profiteer je bovendien van extra functies in je MINI Connected app op zowel je smartphone als in je MINI. Wil je die file met 3 uur vertraging vermijden? Luister naar real-time verkeersinformatie tijdens je rit die je ook op een uitvergrootbare kaart kunt bekijken, zodat je je route tijdens de rit kunt aanpassen.

 

MINI Connected wordt regelmatig geactualiseerd. Via de cloud zorgen we ervoor dat je elke verbetering zo snel mogelijk kunt gebruiken. Je ziet dan bijvoorbeeld een nieuwe schermindeling of opent een app met gewijzigde menustructuur. Ook dingen die niet zichtbaar zijn gaan met de tijd mee, zoals de technologie die achter MINI Connected zit. Zo profiteer je altijd van de vooruitgang die we boeken.