MINI JOHN COOPER WORKS CONCEPT.

dam Image

THE WORKS.

MINI en John Cooper Works hebben de snelle compacte auto praktisch uitgevonden. Hun laatste concept doet er met ongekend veel power nog een schepje bovenop. Alleen kijken en luisteren naar de MINI John Cooper Works Concept is al genoeg om overdonderd te raken, laat staan erin rijden. Eerst hoor je z’n geweldige geluid. Daarna valt je blik op de met de hand gepolijste transparante lakafwerking en de legendarische John Cooper Works kleuren. En dan heb je de details als de sportstrepen, rode velgaccenten en de flaps op de dakspoiler nog niet eens gehad.

cnt Background Image
dam Image

WAAR HET OM DRAAIT.

Weinig auto’s bijten zich zo vast in het asfalt als de MINI John Cooper Works. Dat is ook helemaal niet zo raar met de nieuwe 18-inch John Cooper Works lichtmetalen velgen. Achter de voorwielen zie je de felrode remklauwen zitten, waarmee je al die brute kracht weer kan temmen.

aig Background Image

MEER VAN HETZELFDE.

Ten opzichte van het vorige model heeft de MINI John Cooper Works Concept een langere wielbasis, een grotere spoorbreedte en een verbeterde aerodynamica. Daar komt de ultrakrachtige aandrijflijn met bijbehorende ondersteltechnologie nog bij. En omdat het een praktische MINI is, maakt hij van elke dag een circuitdag.

cnt Background Image
dam Image