* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van MINI inclusief BPM, BTW, recyclingbijdrage, registratiekosten en de kosten rijklaar maken. Je MINI partner geeft je graag bindende prijsinformatie. Aan deze configuratie kunnen geen rechten worden ontleend. De fiscale waarde bereken je door de recyclingbijdrage, registratiekosten en kosten rijklaar maken van de consumentenadviesprijs af te trekken. Deze waarde dient als grondslag voor het berekenen van de bijtelling.

** Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden/10.000 kilometer per jaar en zijn incl. BTW

*** Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden/20.000 kilometer per jaar en zijn excl. BTW

**** Het getoonde tarief is gebaseerd op een aanbetaling van 25%, een slotsom van 35% en een actierente van 4,49%. Dit rentepercentage is alleen van toepassing op  nieuwe MINI's en geldig in combinatie met een MINI Top Cover verzekering.

De video/afbeeldingen kunnen een configuratie of uitrusting tonen die in deze specifieke vorm niet meer leverbaar is of die in het geheel niet meer leverbaar is vanwege het upgraden van MINI automodellen en aanverwante producten.

Door productupdates kunnen exterieur en interieur van de afgebeelde MINI inmiddels gewijzigd zijn. De MINI dealer geeft je graag meer informatie over de actuele stand van zaken.