Voorkeursdealer

* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van MINI inclusief BPM, BTW, recyclingbijdrage, registratiekosten en de kosten rijklaar maken. Je MINI partner geeft je graag bindende prijsinformatie. Aan deze configuratie kunnen geen rechten worden ontleend. De fiscale waarde bereken je door de recyclingbijdrage, registratiekosten en kosten rijklaar maken van de consumentenadviesprijs af te trekken. Deze waarde dient als grondslag voor het berekenen van de bijtelling.

** Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 maart 2020 of zolang de voorraad strekt. MINI Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door MINI Financial Services.

*** Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden/20.000 kilometer per jaar en zijn excl. BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

**** Tarief op basis van 25% aanbetaling, 25% slotsom, een looptijd van 48 maanden en een actierente van 4,49% i.c.m. MINI Top Cover verzekering. Zonder MINI Top Cover verzekering is de rente 5,49%.

De video/afbeeldingen kunnen een configuratie of uitrusting tonen die in deze specifieke vorm niet meer leverbaar is of die in het geheel niet meer leverbaar is vanwege het upgraden van MINI automodellen en aanverwante producten.

Door productupdates kunnen exterieur en interieur van de afgebeelde MINI inmiddels gewijzigd zijn. De MINI dealer geeft je graag meer informatie over de actuele stand van zaken.