Voorkeursdealer

MINI Voorraadvoordeel

VOORRAADVOORDEEL.

Nu uit voorraad leverbaar: een MINI Clubman of een MINI Countryman met automaat voor hetzelfde leasetarief als een handgeschakelde. Wil je precies weten welke modellen beschikbaar zijn? Vraag dan aan je dealer wat hij op voorraad heeft.

MINI STAAT KLAAR.

Ook in deze ongewone tijden waarin we elkaar de hand niet kunnen schudden staan we op alle mogelijke manieren voor je klaar. Zo kun je in dit geval de overeenkomst afsluiten zonder dealerbezoek en leveren we de MINI bij je voor de deur af. Meer weten?

MINI CLUBMAN.

MINI Clubman

Dit is onze station met stijl. En met z’n karakteristieke dubbele achterdeuren, de zogenaamde Split Doors, biedt de MINI Clubman meer mogelijkheden dan ooit.

MINI COUNTRYMAN.

MINI Countryman

De SUV van MINI vindt overal zijn weg. Laat je niet misleiden door de luxe afwerking en zeeën van ruimte: dit is op en top een MINI.
 

ZOVEEL LUSTEN, ZO WEINIG LASTEN.

Besteed al je autozaken uit, behalve het rijplezier. Met MINI Private & Operational Lease heb je voor een vast bedrag per maand een MINI voor je deur staan. Wij regelen alles voor je: onderhoud, reparatie, motorrijtuigenbelasting, afschrijving en rente.

 

Bereken hieronder een indicatie van jouw Private Lease maandbedrag. Omdat het om MINI’s uit voorraad gaat, kan het uiteindelijke maandbedrag afwijken.