Voorkeursdealer

NEEM ME MEE.

NEEM ME MEE.

NU TIJDELIJK VANAF € 299,- P/M * MET PRIVATE LEASE.

Voor iedereen die al heel lang een MINI wil: dit is je kans. Want voor een superscherp all-in maandbedrag rijd je straks een gloednieuwe MINI. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar te tanken, de rest verzorgen wij. Je MINI wacht op je.

OPVALLEND IN ELKE KLEUR.

Wordt het deze? Of deze? Of… deze? Het kiezen van de kleur is een hele ervaring. Houd je van expressief? Kijk dan eens naar Solaris Orange of Electric Blue. En met Chili Red heb je de klassieke MINI kleur te pakken. Is modern meer jouw stijl? Ga dan voor Thunder Grey of White Silver. We weten zeker dat je je persoonlijkheid en smaak met één van de twaalf hoogwaardige lakken kunt matchen. Kiezen maar.

OPVALLEND IN ELKE KLEUR.

 

 

ALLES IN ÉÉN MET MINI PRIVATE LEASE.

Met MINI Private Lease rijd je zonder zorgen in een MINI. Wij regelen namelijk alles voor je: onderhoud, reparatie, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente en verzekering. En betaalt ook nog eens geen bijtelling. Niet onbelangrijk.

EXTRA UPGRADES VOOR JE MINI.

Maakt autorijden nog leuker.

MINI HEAD-UP DISPLAY

MINI HEAD-UP DISPLAY.

Met het inklapbare MINI Head-up display heb je alle relevante gegevens in je blikveld, zodat je je ogen op de weg kunt blijven richten. Je kiest zelf de opties die voor jou belangrijk zijn, zoals actuele snelheidslimieten en inhaalverboden, navigatie en ingestelde cruisecontrolsnelheid.

PANORAMADAK.

Het elektrisch bedienbare panoramadak is een mooie aanwinst voor je MINI. Openen en sluiten gaat met één druk op de knop in de auto of op de afstandsbediening. Zelfs als het dak dicht is heeft het een functie, want dan komt er extra veel licht binnen.

panoramadak
Park Distance Control

PARK DISTANCE CONTROL (ACHTER).

Met Park Distance Control (PDC) achter rijd je gemakkelijk weg uit smalle parkeerplekken. Ook inparkeren wordt een eitje.  Aan de hand van een geluidssignaal weet je of je nog een stukje achteruit kunt of niet.

DRIVING ASSISTANT.

Met dit assistentiepakket ga je veilig op weg. Grootlichtassistentie geeft je een seintje bij tegemoetkomende auto’s. Wanneer er onverwachts een fietser, voetganger of huisdier langs je auto glipt dan hoor je een signaal en remt je MINI proactief af.

driving assistant

BEREKEN JE MAANDBEDRAG.

Selecteer je favoriete MINI, motorisatie en upgrades en je weet meteen je maandbedrag. 

Unfortunately you cannot see this content because you declined the use of cookies.