Voorkeursdealer

FINANCIER JE NIEUWE MINI.

Financier je nieuwe MINI

EN KRIJG 4 JAAR ONDERHOUD CADEAU.

Een nieuwe MINI Clubman of Countryman zakelijk financieren is nu tijdelijk extra aantrekkelijk: je krijgt er namelijk 4 jaar of 100.000 km regulier onderhoud bij cadeau. Dat betekent zorgeloos rijden met ultieme zekerheid over je maandkosten.

De maandkosten kun je eenvoudig zelf bepalen. Je stelt een nieuwe MINI Clubman of Countryman samen in de configurator en kiest een passende zakelijke financiering tegen een bijzonder scherpe rente vanaf 4,49%*. Wij betalen dan het reguliere onderhoud. Je voordeel is daarbij minimaal € 1.000,-. Ontdek de mogelijkheden snel, want deze actie loopt tot en met 30 september 2019.

5 X VOORDEEL OP UW FINANCIERING.

  • Scherpe rente van 4,49%*
  • Bepaal zelf de looptijd
  • 4 jaar of 100.000 km geen onderhoudskosten
  • Zekerheid van een vast maandbedrag
  • Rente- en afschrijvingskosten fiscaal aftrekbaar
Zekerheid en een scherpe rente.

Zekerheid en een scherpe rente.

Zakelijk succes begint bij grip op je kosten. Kies daarom voor een financiering met een vaste looptijd en rente. Je MINI komt dan op de balans te staan en je kunt de btw verrekenen met je omzetbelasting. Tijdelijk biedt MINI de extra zekerheid van 4 jaar of 100.000 km regulier onderhoud op alle zakelijk gefinancierde MINI modellen. Aan het eind van de rit is de MINI helemaal van jou.

MINI Countryman.

MINI Countryman vanaf € 330,- per maand

   

* In combinatie met een MINI Top Cover verzekering profiteer je van 4,49% rente. Zonder MINI Top Cover verzekering betaal je 5,49% rente.

 

Dit aanbod is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe MINI Clubman of MINI Countryman en is geldig tot en met 30 september 2019.

 

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.