KOM BACKSTAGE BIJ MINI OP ZATERDAG 2 JUNI.

MINI Backstage.

LEER JOUW MINI VAN EEN GEHEEL NIEUWE KANT KENNEN.

Op zaterdag 2 juni is het zover. Dan openen we de deuren van onze werkplaats voor jou en alle andere MINI liefhebbers. We nodigen je uit voor een uniek kijkje achter de schermen, waarbij je mee kunt kijken met onze monteurs en hen al je vragen over je auto kunt stellen. Zo leer je de ins en outs van jouw MINI kennen. Je ontvangt bovendien een MINI Voucher t.w.v. € 50,- die je kunt besteden aan onderhoud, accessoires en lifestyleproducten. Uit voorgaande jaren weten we dat MINI Backstage altijd zeer druk bezocht wordt, dus meld je snel aan.

MINI Backstage vakantiecheck.

VAKANTIECHECK VOOR JOUW MINI.

Tijdens MINI Backstage is er van alles te zien en te leren over MINI. Het meest interessant is natuurlijk je eigen auto. Je krijgt deze dag de gelegenheid om een kostenloze vakantiecheck uit te laten voeren. Hierbij zetten we jouw MINI op de brug en lopen we met je langs 12 belangrijke punten. Zo kijken we samen met je naar het bandenprofiel en checken we het oliepeil.

MINI Backstage voor iedereen.

Voor iedereen.

We maken er een topdag van voor elke MINI liefhebber, met activiteiten op het programma voor zowel volwassenen als kinderen. Dus neem vooral alle gezinsleden mee. Er valt voor iedereen veel te leren en te beleven.

MINI Clubman.

MINI CLUBMAN. ZES DEUREN GROOT.

De nieuwe MINI Clubman is gemaakt met passie voor design en respect voor het echte vakmanschap. Zijn verschijning ademt klasse en stijl. En met zes deuren en een ruim opgezet interieur biedt deze MINI meer mogelijkheden dan ooit.

MINI Countryman.

MINI COUNTRYMAN. DE SUV VAN MINI.

De nieuwe MINI Countryman is een avonturier die overal zijn weg vindt. Met zijn robuuste verschijning trotseert hij ieder terrein, asfalt of geen asfalt. En waar je ook naartoe rijdt, je komt terug met niet te evenaren verhalen. Tel daar al z’n ruimte bij op en weet: dit is de beste in z’n soort.

Goed om te weten.

MINI Service.

MINI Service.

Wist je dat je met een vast contract voor service nooit meer wakker hoeft te liggen van onvoorziene reparatiekosten? Met MINI Service Inclusive kies je voor een onderhoudscontract waarmee jouw MINI de eerste jaren voor een vast bedrag perfect onderhouden wordt. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Orginele banden.

Originele banden.

Wist je dat je bij een MINI de banden altijd specifiek worden afgestemd op het betreffende model? Deze Originele banden krijgen na uitgebreid testen een ★ markering. Met precies de goede banden rij je namelijk geluidlozer en zuiniger. Bovendien heb je meer grip waardoor je sportiever kunt rijden.

Slimme voorruit.

Slimme voorruit.

Wist je dat een slimme voorruit een wereld van verschil kan maken voor jou als rijder? Door innovaties als het Head-Up Display, de regensensor, voorruitverwarming of de mogelijkheid de binnentemperatuur bij direct zonlicht te reduceren met 10 graden, rij je meer ontspannen en met beter zicht.

Motorschade voorkomen.

Motorschade voorkomen.

Wist je dat maar liefst 80% van alle motorschade eenvoudig voorkomen kan worden? Meestal ontstaat deze namelijk door gebrek aan goed onderhoud. Let dus goed op de onderhoudsmelding in het display van jouw MINI. Dan ben je er op tijd bij en voorkomt je schade.