DE BESTE TIJD VAN HET JAAR.

MINI ORIGINELE ACCESSOIRES, ONDERDELEN EN SERVICE.

MINI Countryman black – achteraanzicht – besneeuwde bergen MINI Countryman black – achteraanzicht – besneeuwde bergen

GEWELDIGE AVONTUREN, BLIJVENDE HERINNERINGEN.

Je seizoenshoogtepunten gaan van geweldig naar nog beter met MINI originele accessoires, onderdelen en service. Of je nu meer avontuur wil toevoegen aan je reizen met de MINI ski- en snowboardhouder, of je MINI netjes wil houden met onze MINI all-weather matten in Essential Black, de weg die voor je ligt is het pad naar je persoonlijke "highlight reel". En dat is nog maar het begin. Maak het beste van je reizen dit seizoen, met behulp van de beste onderdelen van het jaar.

REIZEN.

VOL ACTIE, VOLLEDIG UITGERUST.

MINI Countryman – daktransportsysteem – ski- en snowboardhouder MINI Countryman – daktransportsysteem – ski- en snowboardhouder

AVONTUREN OP GROTE HOOGTES, UITZONDERLIJKE UITZICHTEN.

De weg ziet er prachtig uit in Piano Black. En met de best bijpassende onderdelen bij je persoonlijke look, begint jouw start van het seizoen met een voorsprong.

MINI ACCESSOIRES – Side Scuttles – Union Jack

MINI SIDE SCUTTLES NIGHT JACK.

Een trotse erfenis. De MINI side scuttles met het traditionele Union Jack ontwerp in grijs vormen een in het oog springend design highlight om je auto net dat extra persoonlijke tintje te geven.

MINI BUITENSPIEGELKAPPEN NIGHT JACK.

Een hommage aan de traditie. De MINI buitenspiegelkap Night Jack benadrukt de Britse vlag op een stijlvolle manier. Eenvoudig te installeren in plaats van de standaard spiegelkappen en elke keer een feest om naar te kijken. Met het individuele, kwalitatief hoogwaardige design, zijn bewonderende blikken standaard bijgeleverd.

MINI ACCESSORIES – Exterior mirror caps – Union Jack
MINI ACCESSOIRES – Cooper S aanduiding – Zwart

MINI AANDUIDING COOPER S PIANO BLACK.

Draag het uit. De stijlvolle MINI aanduiding Cooper S in Piano Black benadrukt het dynamische voorkomen van je MINI. Hij is gespoten in hoogglanzend Piano Black en vormt een perfecte manier om de buitenzijde van je auto te personaliseren.

MINI LOGO PIANO BLACK.

Draag het uit. De stijlvolle MINI aanduiding Cooper S in Piano Black benadrukt het dynamische voorkomen van je MINI. Hij is gespoten in hoogglanzend Piano Black en vormt een perfecte manier om de buitenzijde van je auto te personaliseren.

MINI ACCESSOIRES – Logo – Piano Black
MINI ACCESSOIRES – ALL4 aanduiding – Zwart

MINI AANDUIDING ALL4 PIANO BLACK.

Volledig in het zwart. De stijlvolle MINI ALL4 aanduiding in Piano Black benadrukt met zijn diepzwarte look het dynamische voorkomen van je MINI. Hij is gespoten in hoogglanzend Piano Black en vormt een perfecte manier om de buitenzijde van je auto te personaliseren.

WIELEN EN BANDEN.

MINI ORIGINELE WINTERWIELEN EN -BANDEN.

MINI complete, originele winterwielen zijn allemaal exclusief voorzien van winterbanden met stermarkering om een kwaliteitsgarantie en zekere veiligheid te bieden. Ze zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met toonaangevende bandenfabrikanten zoals Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Michelin en Pirelli. Ze zijn streng getest op de grip van jouw MINI op de weg te optimaliseren en passen perfect bij ieder individueel MINI-model.

Winterbanden worden van harte aanbevolen voor gebieden waar de temperatuur langdurig beneden +7 °C daalt – om er zeker van te zijn dat jouw auto veilig is, met betere remeigenschappen en grip, ongeacht de omstandigheden.

MINI bandengarantie is automatisch inbegrepen bij de aankoop van je nieuwe MINI of originele MINI wielen en banden met stermarkering. Deze beschermen je tegen onverwachte kosten van een bandenvervanging voor een periode van 36 maanden.

MINI Accessoires – originele wielen – winterbanden MINI Accessoires – originele wielen – winterbanden

EXTERIEURDESIGN.

MEEST GEVRAAGDE ACCESSOIRES.

MINI SERVICE.

PRIORITEITEN ONDER CONTROLE. VEILIGHEID GEWAARBORGD.

MINI Service – Service inclusief – Support MINI Service – Service inclusief – Support

MINI VALUE SERVICE.

Iedereen houdt van verrassingen…behalve als het gaat om onderhoudsprijzen. Ontdek onze MINI Service Inclusive, waarbij onderdelen en arbeidskosten allemaal onderdeel zijn van een aantrekkelijk allesomvattend tarief. Gegarandeerd geen onverwachte verrassingen. Dat betekent "Inclusive" op het gebied van service, want onder de streep weten we dat waardevolle service en de bijkomende voordelen van onschatbare waarde worden.

MINI LIFESTYLE.

ONZE NIEUWSTE COLLECTIE.

#HereWeGo Hartelijk dank aan de gehele MINI community voor de fantastische foto's en video's!

Teaser Inspiration, do not use in online autumn/winter 2020
MINI Countryman black - rear view - snowy mountains MINI Countryman black - rear view - snowy mountains

THE BEST PARTS OF THE YEAR.

Prepare yourself for the best parts of the year with the best parts for your MINI. With MINI Original Accessories, Parts and Service your seasonal highlights are made better. Whether that’s fitting more adventure into your journey with the MINI ski and snowboard holder or keeping it tidy with our MINI All-Weather floor mats Essential Black. The road ahead is the pathway to your own personal highlights reel, and it’s just getting started.