Voorkeursdealer

* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van MINI inclusief BPM, BTW, recyclingbijdrage, registratiekosten en de kosten rijklaar maken. Je MINI partner geeft je graag bindende prijsinformatie. Aan deze configuratie kunnen geen rechten worden ontleend. De fiscale waarde bereken je door de recyclingbijdrage, registratiekosten en kosten rijklaar maken van de consumentenadviesprijs af te trekken. Deze waarde dient als grondslag voor het berekenen van de bijtelling.

 

** Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2019 of zolang de voorraad strekt. MINI Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door MINI Financial Services.

 

** Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een MINI Operational Lease-tarief met een looptijd van 48 maanden/20.000 kilometer per jaar en zijn excl. BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.