Voorkeursdealer

WINTER IS COMING. CHECK!

WINTER IS COMING. CHECK!

Oneindig veel rijplezier met MINI, óók in de winter. Of je nu elke dag naar kantoor rijdt, of ook een tripje naar de bergen in het verschiet hebt: op winterse weersomstandigheden kun je maar beter goed voorbereid zijn. Onze MINI monteurs, die jouw MINI door en door kennen, staan voor je klaar voor een uitgebreide Wintercheck. Je MINI wordt op 20 belangrijke punten gecheckt.

De Wintercheck kost slechts € 50,- en als je nu een afspraak maakt, ontvang je een limited edition MINI deken. Zo kom je de winter wel door!

GRIP OP DE WEG.

GRIP OP DE WEG.

15% VOORDEEL OP WINTERWIELSETS.

Wanneer het kwik omlaaggaat, moet de grip omhoog. En dat zit met de MINI Winterwielsets wel goed. Door de aangepaste samenstelling van het rubber en het grovere profiel blijven winterbanden flexibel en voeren ze water en sneeuw beter af dan zomerbanden dat doen. Met winterbanden heb je niet alleen meer grip, maar ook een kortere remweg. Zowel bij sneeuw en regen én als het glad is. Je bestelt de MINI Winterwielsets nu met 15% voordeel. Voer bij je bestelling de code WINTERSRIJPLEZIER in en het voordeel wordt gelijk verrekend. Deze actie loopt t/m 31 december 2019.

ZELFVERZEKERD ACHTER HET STUUR.

ZELFVERZEKERD ACHTER HET STUUR.

25% VOORDEEL OP MINI WINTERTRAINING.

Als je goed voorbereid op weg gaat, voel je je de hele rit zekerder achter het stuur. Tijdens de MINI Wintertraining bereiden onze speciaal opgeleide instructeurs je voor op de koude maanden. Zo oefen je onder andere uitwijken en doen we een rem- en cirkelcompetitie. Na de cursus krijg je een certificaat uitgereikt en zit je voortaan vol zelfvertrouwen in de auto. Weer of geen weer. Boek de MINI Wintertraining nu met wel 25% voordeel met de code WINTERSRIJPLEZIER. Deze actie is geldig t/m 30 november 2019.

 

WINTERSE ONDERHOUDSPRODUCTEN.

Om je wintervoorbereiding helemaal af te maken, ontvang je nu met de code WINTERCARE 15% voordeel op alle winterproducten in de MINI Shop. Dit voordeel is geldig t/m 31 oktober 2019.

WINTERSE ONDERHOUDSPRODUCTEN.
HEERLIJK HELDER ZICHT.

HEERLIJK HELDER ZICHT.

De MINI Ruitontdooier ontdooit in een mum van tijd de bevroren ruiten van je MINI. Daarnaast beschermt deze spray de ruiten ook tegen opnieuw bevriezen. Zo heb je in de koudste maanden rondom goed zicht. Normaal € 8,25 – nu slechts € 7,01

WINTERPROOF.

Optimaal onderhoud van de auto in de wintermaanden met de originele MINI onderhoudsset. De set bestaat uit: ruitontdooier (500 ml), ruitensproeiervloeistof met antivries, magic tissues, ijskrabber en onderhoudstas in origineel MINI design. Normaal € 37,99 – nu slechts € 32,29

WINTERPROOF.
IJSVRIJ.

IJSVRIJ.

Met de ijskrabber in 2K-techniek verwijder sneeuw en ijs grondig. Voor keiharde ijsafzetting op het glas is de krabber voorzien van zeer sterke tanden. Met special softgrip, zodat ‘ie tijdens het hardere krabwerk goed in de hand ligt. Normaal € 4,50 – nu slechts € 3,83

STRALENDE WINTERWIELEN.

Effectieve, zuurvrije speciaalreiniger met kleurenindicator voor visuele controle van de werking. Verwijdert moeiteloos hardnekkig vuil zoals ingebrande remstof, olie- en rubberrestanten en van het wegdek opgepikt vuil. Toepasbaar op alle stalen en lichtmetalen velgen. Normaal € 17,- – nu slechts €14,45.

STRALENDE WINTERWIELEN.
STIJLVOL OP VAKANTIE.

STIJLVOL OP VAKANTIE.

Maar liefst 5 paar ski's passen in deze gestroomlijnde zwarte dakkoffer*. Makkelijk aan beide kanten te openen en beveiligd tegen diefstal! € 368,-